Redovisningens grunder

Överblick av kursen

Om kursen Redovisningens grunder

I den här kursen om Redovisningens grunder undervisar i hur redovisning fungerar som ett sätt att förstå företagets lönsamhet, verksamhet samt den underliggande tillväxten. Kursen Redovisningens grunder byggs upp med ett antal digitala videoföreläsningar med interaktiva övningar. Våra kurser utformas efter föreläsningar kring teori, med uppföljning i form av fallstudier i realistisk miljö. Detta gör det lättare för dig som tar kursen att använda dina kunskaper i framtiden. Detta avslutas sedan med ett slutprov som testar kunskaper man har lärt sig under kursens gång och därefter får man en certifierings diplom. Hela kursen är utformad efter vår övertygelse om att vem som helst kan lära sig redovisa. Du behöver därför inte ha någon tidigare erfarenhet, utan det enda som krävs är nyfikenhet, koncentration och en vilja att utvecklas.

Vad du kommer att lära dig

Lektioner

Övningar

Tester

Nedladdningsbara filer

Efter att ha genomfört denna kurs kommer du att kunna

Vem bör gå denna redovisningskurs?

Den här kursen är perfekt för alla ekonomer, företagare och finansiella analytiker eftersom den bidrar till en utökad kunskap om en av de viktigaste aspekterna av företagslivet. Men även för redan etablerade redovisningsekonomer som vill gå igenom grunderna och byggstenarna i redovisningsprocessen.

Vad våra elever säger

4/5
Fantastisk
Varje modul förklarades väl och exemplen var verkligen användbara.
Jasna Andersson
4.5/5
Exakt vad titeln säger är vad du får i ett lättförståeligt format. Ett bra sätt att lära sig mer mo redovisning . Detta är idealiskt för både nybörjare och erfarna elever
Marlvin Teodorsson
4/5
Mycket bra intro om balans och resultatrapporterna. På cirka 2 timmar kan man få en god förståelse för hur allt hänger ihop. Väl förklarat och väl presenterat.
Sebastian Appelberg

Vanliga frågor (FAQ)

Du har du tillgång till dina kurser i ett helt år. Alla kurser är också i egen takt så att du kan ta dig tid att lära dig utan att oroa dig för några deadlines. Eventuella erhållna kurs certifikat behåller du för alltid!

Ja, samtliga av våra instruktörer är SRF-auktoriserade och flera utav våra kurser ger auktorisationspoäng för auktoriserade medlemmar.

Absolut! Alla filer och mallar som finns tillgänglga för kursen finns tillgängliga för nedladdning. Leta bara efter en modul som visar nedladdningsbara filer i kursens instrumentpanel.

Nej! Kursavgiften inkluderar allt och det finns inga extra avgifter eller avgifter för att få din digitala certifiering.

Eleverna måste slutföra alla videolektioner, interaktiva övningar samt slutprovet i varje kurs. Du kan göra om slutprovet och övningarna så många gånger som behövs tills du når 80 % godkänt betyg.

Även om kurserna huvudsakligen är utformade för självstudier, tillhandahåller vi gärna hjälp via e-post för allmänna eller tekniska supportförfrågningar. Full Immersion-paketen inkluderar en premiumfunktion för e-postsupport som gör att du kan kommunicera direkt med interna experter angående kursinnehåll. Detta är en av nyckelfunktionerna som skiljer Full Immersion-paketet åt och gör det till en värdig uppgradering jämfört med det mer prisvärda självstudiepaketet.

Premium prenumeration är för tillfället ej tillgängliga.

Samtliga av våra kurser är tillgängliga på obestående tid för samtliga av våra premium prenumeranter. 

Maila oss så svarar vi gärna på dina frågor!

Redovisningens grunder

4.5/5
Shopping cart
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0